Donera
427
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-427,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Bli donator

Donera IT-utrustning för en bättre framtid för alla.

Hjälp till

Vill du stödja oss?

Donera din hårdvara

Hur går det till att donera hårdvara? 

Många företag donerar den avskrivna hårdvaran till oss. Värdet av detta doneras av IT4Kids till en av de projekt som IT4Kids samarbetar med eller till någon organisation som donatorn väljer. Som företag bestämmer du hur mycket du donerar! Att donera hårdvara till IT4Kids kostar dig inget, men det hjälper oss enormt. Varje donation spelar roll!

Som donator kan du vara trygg med hur din donation kommer hanteras – IT4Kids har partners som raderar och avidentifierar era enheter kostnadsfritt, det som inte kan återanvändas kommer återvinnas enligt de regler och förordningar som finns för elektronikåtervinning. Som donator kommer du få en rapport på vad du skickat in samt kvittens när din donation betalats ut.

Detta kan ni donera
Datorer
Servrar
Nätverksutrustning
Notebooks
Telefoner
Tablets
Skärmar

Vad händer med hårdvaran?
Hårdvaran kommer säljas till professionella företag som ger den ett andra liv. Du kan vara trygg med att varje enhet blir raderad av speciell mjukvara och att alla märken från tidigare ägare blir borttagna. Ett certifikat kommer lämnas till er tillsammans med en detaljerad rapport.

Låt oss nu veta vad för hårdvara ni vill donera genom att ge er en kostnadsfri värdering efter att ni fyllt i formuläret. Vi kommer kontakta er helt utan förpliktelser från er sida.