Våra Projekt
456
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-456,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Bli donator

Donera IT-utrustning för en bättre framtid för alla.

Hjälp till

Våra Projekt

Tack vare alla hårdvarudonationer kan vi varje år ge till olika projekt som gör det lättare för barn att delta i idrott och bidrar till en bättre framtida natur och miljö.

Vi är stolta över att ha stöttat dessa projekt 2018/2019.

Loka Heroes

Loka Heroes handlar om att göra det möjligt för fler barn och ungdomar att spela basket. Vi vet att det finns en massa barn och ungdomar som vill spela basket men som inte har någon klubb eller ledare i området där de bor.

Solrosen

30 000 barn i Sverige har en förälder i fängelse eller frivård. Solrosen ger stöd till barn och ungdomar som har eller har haft en frihetsberövad familjemedlem. Solrosen finns i Göteborg och Borås.

Trees for the Future

Trees for the Future arbetar för att minska hunger och fattigdom söder om Sahara genom att plantera snabbväxande träd och utbilda bönder att ta hand om dem. TFTF arbete skapar arbete och motverkar CO2 utsläpp genom att träd planteras.

Barncancerfonden

Barncancerfonden är en ideell organisation, som arbetar med finansiering av barncancerforskning i Sverige. Barncancerfonden samlar in pengar med syfte att bekämpa cancersjukdomar hos barn, samt arbetar för en bättre vård – och livssituation för cancerdrabbade barn och deras familjer.